Bestil med kode #Happy for 5% rabat 😊

🌕 Spend €50 = Free Dorayakis! Use code: DORAYAKI 🌕

Ottogi siden 1969

Ved K Ramen  •   2 Minute læst

Ottogi er et populært sydkoreansk fødevarefirma, der blev grundlagt i 1969. De er specialiserede i en række fødevarer, herunder snacks, saucer og instant fødevarer. Ottogis mest berømte produkter er deres instant Nudler, der er populære blandt sydkoreanere og internationale kunder. Virksomheden er kendt for sine ingredienser og opskrifter af høj kvalitet, som giver deres produkter en unik og lækker smag.

Virksomheden har en lang og lagret historie i den sydkoreanske fødevareindustri. Virksomheden begyndte som en lille nudelbutik og voksede hurtigt ud til et stort selskab. I årenes løb har Ottogi udvidet sit produktsortiment og tilbyder nu et omfattende udvalg af mad, der henvender sig til en række forskellige smag. Virksomheden har også et stærkt fokus på forskning og udvikling, som har gjort det muligt for dem at holde sig foran kurven med nye og innovative produkter.

Hos Ottogi har de en stærk kultur for innovation og kundeservice. Virksomheden er forpligtet til at give sine kunder høj kvalitet og lækre produkter. Virksomheden er også stolt af sit engagement i bæredygtighed ved kun at bruge naturlige ingredienser i deres produkter og købe deres ingredienser fra lokale landmænd.

Ottogi er en stor spiller i den sydkoreanske fødevareindustri og har også en stærk tilstedeværelse på det internationale marked. Virksomhedens forpligtelse til kvalitet og innovation har tjent dem en loyal kundebase, og deres produkter nydes af mennesker over hele verden. Ottogi er blevet et husholdningsnavn i Sydkorea, og dets produkter er en kilde til stolthed for virksomheden og dets kunder.
Tidligere Næste