Bestil med kode #Happy for 5% rabat 😊

🌕 Spend €50 = Free Dorayakis! Use code: DORAYAKI 🌕

Historie om instant Nudler

Ved K Ramen  •   1 Minute læst

Instant Nudler blev først opfundet i 1958 af Momofuku Ando, ​​en taiwanesisk-japansk forretningsmand. Han blev inspireret af ideen om at tilvejebringe et praktisk måltid, der kunne spises hurtigt og let. Han udviklede en metode til flash -stege -nudler, der kunne koges på få minutter. Dette revolutionerende produkt blev udviklet i Japan og blev kaldt “Chicken Ramen”.

Produktet var en instant succes og blev hurtigt populær i hele Japan. Det blev snart eksporteret til andre lande i Asien og Europa og blev en hæfteklamme med hurtige måltider. I 1971 blev produktet introduceret til USA under mærkenavnet “Cup Noodles”. Dette var det første mærke af instant Nudler, der skal sælges i USA.

Som populariteten af instant Nudler voksede, så gjorde forskellige smag og stilarter også. Instant Nudler kan nu findes i en lang række smag og stilarter, fra traditionelle asiatiske smag til mere amerikaniserede muligheder. Virksomheder har også udviklet “instant Ramen ”-pakker, der kan koges i en mikrobølgeovn.

I dag, instant Nudler er en hæfteklamme for mange pantries rundt om i verden. De er en praktisk og lækker måltidsmulighed, der kan koges på få minutter. De er også en populær snack mad, der ofte nyder med en række toppings. Instant Nudler er blevet en integreret del af den globale madkultur og er her for at blive.
Tidligere Næste